• Auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija (AVU), Vahinkopäivystys 24/7  050 43 34 004

Ilmanvaihtotyöt Turun seudulla

Ilmanvaihdon puhdistus, mittaus ja säätö

Tunkkainen huoneilma, sisältä huurtuvat ikkunat, jatkuva väsymys ja erilaiset hengitystieoireet voivat johtua huonosta sisäilmasta.

Meiltä saat ilmanvaihtokanavien puhdistukset, mittaukset ja säädöt, sekä koneiden huollot ja vaihdot. Suoritamme myös ilmanvaihdon kartoituksia esim. mikrobien ja kuitujen todentamiseksi. Tarvittaessa suoritamme kuitusaneerauksia eli rakenteissa käytetyn teollisen kuidun poistoja, jotka niin ikään vaikuttavat sisäilman laatuun.

Ota meihin yhteyttä, niin tulemme kartoittamaan sisäilmasi laatu.

Ilmanvaihdon puhdistus säännöllisesti

Likainen ilmanvaihtojärjestelmä on paloturvallisuus- ja terveysriski. Ilmanvaihtotyöt alkavatkin kanaviston puhdistuksella. Kuinka usein usein ilmastointikanavien puhdistus tulee sitten tehdä?

  • Laitoskeittiöt, puusepän tilat, maalaamot ja muut palovaaralliset tilat, joka vuosi
  • Koulut, sairaalat ja rangaistuslaitokset, 5 vuoden välein
  • OOmakotitalot ja muut normaalissa käytössä olevat rakennukset, max 10 vuoden välein

Puhdistuksen jälkeen on hyvä suorittaa vielä mittaus ja säätö, jolloin ilmanvaihto saadaan oikeaan tasapainoon.

Mittaus selvittää ilmanvaihdon tehon

Ilmanvaihtojärjestelmän mittaus suoritetaan oikeiden ilmamäärien ja paineeron varmistamiseksi. Ilmamäärien mittaus selvittää, toimiiko ilmanvaihto siten kuin pitääkin. Poikkeavien ilmamäärien ilmetessä suoritetaan ilmanvaihdon säätö.

Ilmanvaihdon säädöllä tasapainoinen ilmanvaihto

Ilmanvaihdon säätö on tarkan käden työtä, sillä pienikin säätö yhdessä paikassa vaikuttaa koko ilmanvaihtojärjestelmään. Tavoite on saada tasapainoinen ilmanvaihto, jossa kosteustasapaino ja sisäilman laatu ovat kohdallaan.

Meiltä saat palvelua, jonka avulla ilmanvaihdosta tulee taloudellinen ja toimiva. Ota yhteyttä, niin korjataan ilmanvaihto-ongelmat! Palvelemme Turusta muualle maakuntaan.

Tilaa tästä ilmanvaihtotyöt »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopäivystys 24/7
050 43 34 004