• Auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija (AVU), Vahinkopäivystys 24/7  050 43 34 004

Mikrobivaurion korjaus Turun seudulla

Epäiletkö hometta talossasi? Pyydä meidät paikalle!

Kellarin tai homeen haju, tunkkainen sisäilma ja erilaiset jatkuvat oireet hengitysvaikeuksista silmäoireisiin ovat mahdollisia merkkejä homeesta. Jos epäilet rakennuksessa olevan hometta, pyydä meidät paikalle Turun tai muun Varsinais-Suomen alueelle.

Auktorisoituna vahinkoalan urakoitsijana teemme mikrobikartoituksen ottamalla näytteitä todentaaksemme epäilyt homeesta oikeiksi. Tämän jälkeen voimme suorittaa mikrobivaurion korjaustyöt purusta jälleenrakennukseen. Mikäli ongelma on ilmanvaihtojärjestelmässä, ovat ilmanvaihtotyöt paikallaan.

Ota yhteyttä! Muistathan, että homevauriot voivat aiheuttaa lukuisia sairauksia ja tehdä rakennuksesta asumiskelvottoman, älä siis epäröi ottaa yhteyttä.

Mikrobivaurioiden korjaus purkamisesta jälleenrakennukseen

Homesaneerauksessa vaurioituneet rakenteet puretaan ja vaihdetaan uusiin. Osastointimenetelmällä hometta sisältävä tila eristetään muista tiloista mikrobien leviämisen estämiseksi.

Kun purkutyöt eri työvaiheineen on ohi, korjaamme tilan entiselleen.

Kauttamme onnistuu myös tavaroiden säilytys korjaustöiden ajaksi. Ota yhteyttä Turun alueen tuttuun vahinkoalan urakoitsijaan, Carpeen!

Tilaa tästä mikrobivaurion korjaus »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopäivystys 24/7
050 43 34 004